Beste Solar powerbank - april 2024

Een solar powerbank wordt opgeladen door de zon. Je hebt dus geen stopcontact nodig. Trek je de natuur in of ga je naar een festival, dan komt de beste solar powerbank zeker van pas. Ontdek meteen onze top 10 solar powerbanks op zonne-energie en zorg dat je altijd bereikbaar bent.

1.
Lideka – Solar Powerbank Charger – 4x USB – USB C – Snel & Draadloos Opladen – 30.000 mAh – Op Zonne-energie – Outdoor – Geschikt voor Iphone, Samsung, Apple

Lideka – Solar Powerbank Charger – 4x USB – USB C – Snel & Draadloos Opladen – 30.000 mAh – Op Zonne-energie – Outdoor – Geschikt voor Iphone, Samsung, Apple

2.
Draagbare noodradio – Powerbank 2000 mAh – Zaklamp – Solar opwindbaar – SOS alarm – USB-C kabel – Noodpakket – Kunststof – rood

Draagbare noodradio – Powerbank 2000 mAh – Zaklamp – Solar opwindbaar – SOS alarm – USB-C kabel – Noodpakket – Kunststof – rood

3.
HEKO Solar® – Solar Powerbank Spark 30000mAh – Ingebouwde kabels – Powerbank geschikt voor Samsung S21/S22/S23/S24 en Iphone 12/13/14/15 – Solar Charger – Powerbank Zonneenergie – Snellaadfunctie – Draadloos Laden

HEKO Solar® – Solar Powerbank Spark 30000mAh – Ingebouwde kabels – Powerbank geschikt voor Samsung S21/S22/S23/S24 en Iphone 12/13/14/15 – Solar Charger – Powerbank Zonneenergie – Snellaadfunctie – Draadloos Laden

4.
Tensfact® Solar Powerbank 36000 mAh Wireless Charger – Powerbank Zonneenergie – Powerbank Iphone Samsung – USB & USB-C – Zwart

Tensfact® Solar Powerbank 36000 mAh Wireless Charger – Powerbank Zonneenergie – Powerbank Iphone Samsung – USB & USB-C – Zwart

5.
HEKO Solar® Powerbank Pulse – 10000 mAh – Draadloos Laden – Powerbank Zonneenergie – Powerbank geschikt voor Samsung S21/S22/S23/S24 en Iphone 12/13/14/15 – USB C, Micro USB, Lightning output – 6 Apparaten Tegelijk Laden

HEKO Solar® Powerbank Pulse – 10000 mAh – Draadloos Laden – Powerbank Zonneenergie – Powerbank geschikt voor Samsung S21/S22/S23/S24 en Iphone 12/13/14/15 – USB C, Micro USB, Lightning output – 6 Apparaten Tegelijk Laden

6.
Tensfact® Solar Powerbank 36000 mAh Wireless Charger – Powerbank Zonneenergie – Powerbank Iphone Samsung – USB & USB-C – Orange

Tensfact® Solar Powerbank 36000 mAh Wireless Charger – Powerbank Zonneenergie – Powerbank Iphone Samsung – USB & USB-C – Orange

7.
GØDLY® – Solar Powerbank – Solar Charger – Powerbank Zonneenergie – 30000 mAh – 5 poorten – 2023 Model – 12 Maanden Garantie

GØDLY® – Solar Powerbank – Solar Charger – Powerbank Zonneenergie – 30000 mAh – 5 poorten – 2023 Model – 12 Maanden Garantie

8.
Homèlle Mini Powerbank – 10.000 mAh – Ultra dun – USB-C 22,5W Quickcharge – 2 x USB-A 3.0 Power Delivery – Compact design – Micro USB – Zwart

Homèlle Mini Powerbank – 10.000 mAh – Ultra dun – USB-C 22,5W Quickcharge – 2 x USB-A 3.0 Power Delivery – Compact design – Micro USB – Zwart

9.
Homèlle Powerbank Pro – 20.000 mAh – USB-C 22,5W Quickcharge – 2 x USB-A 3.0 Power Delivery – Compact design – Micro USB – Zwart

Homèlle Powerbank Pro – 20.000 mAh – USB-C 22,5W Quickcharge – 2 x USB-A 3.0 Power Delivery – Compact design – Micro USB – Zwart

10.
Noodradio – Solar – Opwindbaar – Camouflage – Powerbank zonneenergie – Zaklamp – draagbare radio

Noodradio – Solar – Opwindbaar – Camouflage – Powerbank zonneenergie – Zaklamp – draagbare radio

Onze reviews worden enerzijds manueel opgemaakt en anderzijds hebben we ook reviews die eerst een uitgebreide AI-analyse ondergingen en zo in een top 10 gegoten worden. Zo kun jij tijd, energie en geld besparen bij het nemen van je aankoopbeslissingen. We hopen dan ook dat deze TOP 10 met de beste producten binnen deze categorie je helpt bij het maken van je keuze.

01. Lideka – Solar Powerbank Charger – 4x USB – USB C – Snel & Draadloos Opladen – 30.000 mAh – Op Zonne-energie – Outdoor – Geschikt voor Iphone, Samsung, Apple

Lideka – Solar Powerbank Charger – 4x USB – USB C – Snel & Draadloos Opladen – 30.000 mAh – Op Zonne-energie – Outdoor – Geschikt voor Iphone, Samsung, Apple
Verkrijgbaar bij:
Bekijk Bekijk

Op zoek naar een krachtige en duurzame powerbank die je overal mee naartoe kunt nemen? Maak kennis met de Lideka® Solar Powerbank Charger! Met een capaciteit van maar liefst 30.000 mAh en een scala aan handige functies is dit de ideale metgezel voor al je avonturen. Of je nu gaat kamperen in de wildernis, een lange wandeling maakt in de bergen of gewoon een lange dag op kantoor hebt, deze powerbank heeft alles wat je nodig hebt om je mobiele apparaten opgeladen te houden. Met de Lideka® Solar Powerbank Charger heb je altijd een betrouwbare bron van energie bij de hand. Hieronder hebben we alle belangrijke features van deze powerbank voor je op een rijtje gezet: Met solar charger De Lideka® Solar Powerbank Charger is voorzien van een krachtig zonnepaneel waarmee je de powerbank kunt opladen met behulp van zonne-energie. Dit is vooral handig als je op reis bent en geen stopcontact in de buurt hebt. 4 USB Poorten Met vier USB-poorten kun je meerdere apparaten tegelijk opladen, zoals je smartphone, tablet, camera, draadloze oordopjes of smartwatch. Zo hoef je nooit meer te wachten totdat je ene apparaat is opgeladen voordat je het volgende apparaat kunt opladen. Quick charge functie Dankzij de Quick Charge-functie van deze powerbank kun je je apparaten nog sneller opladen dan met een normale oplader. Dit is vooral handig als je weinig tijd hebt en snel een boost nodig hebt. Hieronder hebben we enkele voordelen van deze powerbank voor je op een rijtje gezet: Altijd en overal een betrouwbare bron van energie Tot 15 keer je telefoon opladen met één volle batterij Waterbestendig en schokbestendig voor extra duurzaamheid Handig voor zowel binnen- als buitengebruik Draadloze oplaadfunctie voor extra gemak Quick Charge-functie voor sneller opladen USB-C-poort voor nog sneller opladen en compatibiliteit met de nieuwste apparaten Super felle zaklamp voor extra veiligheid in het donker USB-C Poort De Lideka® Solar Powerbank Charger beschikt over een USB-C-poort, waarmee je apparaten nog sneller kunt opladen dan met een gewone USB-poort. Bovendien is de USB-C-poort steeds vaker te vinden op nieuwe apparaten, dus het is handig om er een te hebben. Wireless charging Dankzij de draadloze oplaadfunctie van de Lideka® Solar Powerbank Charger kun je je apparaten opladen zonder kabels te gebruiken. Leg gewoon je smartphone of ander apparaat dat draadloos kan worden opgeladen op de powerbank en hij wordt automatisch opgeladen. Super felle zaklamp De Lideka® Solar Powerbank Charger beschikt ook over een super felle zaklamp, zodat je zelfs in het donker altijd de weg kunt vinden. Handig als je ’s avonds laat nog op pad moet of als de stroom uitvalt. Tot 15 keer je telefoon opladen Met een capaciteit van 30.000 mAh kun je je telefoon tot wel 15 keer opladen voordat je de powerbank zelf weer moet opladen. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je zonder stroom komt te zitten. Speciale valbescherming De Lideka® Solar Powerbank Charger is ontworpen met een speciale valbescherming om ervoor te zorgen dat hij niet kapot gaat als hij per ongeluk valt. Zo blijft je powerbank beschermd, zelfs als je hem per ongeluk laat vallen. Waterbestendig De Lideka® Solar Powerbank Charger is ook waterbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken als het begint te regenen terwijl je op pad bent. Zo blijft je powerbank beschermd en kun je hem altijd gebruiken, ongeacht de weersomstandigheden. Outdoor gebruik Of je nu gaat wandelen, kamperen of gewoon een dagje naar het strand gaat, de Lideka® Solar Powerbank Charger is de perfecte metgezel voor al je avonturen. Dankzij de zonne-energie en de waterbestendige en schokbestendige behuizing kun je deze powerbank overal mee naartoe nemen en altijd vertrouwen op een betrouwbare bron van energie. Indoor gebruik De Lideka® Solar Powerbank Charger is ook perfect voor gebruik binnenshuis. Of je nu aan het werk bent op kantoor of gewoon thuis op de bank zit, deze powerbank is de ideale manier om ervoor te zorgen dat je apparaten altijd opgeladen zijn en klaar voor gebruik. Opladen via het stopcontact Naast het opladen met zonne-energie en via de laptop, kun je de Lideka® Solar Powerbank Charger ook opladen via het stopcontact. Zo kun je hem altijd opladen, ongeacht waar je bent en wat voor stopcontact je tot je beschikking hebt. Specificaties Solar Powerbank Batterij Capaciteit: 30000 mAh Materiaal: ABS LED lamp: 900 Lumen Afmetingen: 178 x 97 x 30 mm 3.7V/30000 mAh = 111Wh Conclusie Met al deze handige functies en mogelijkheden is de Lideka® Solar Powerbank Charger de perfecte oplossing voor al je energiebehoeften, zowel binnen als buiten. Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige en duurzame powerbank die je overal mee naartoe kunt nemen, dan is de Lideka® Solar Powerbank Charger de ideale keuze voor jou. Bestel hem nu en ervaar zelf hoe handig en veelzijdig deze powerbank is!

02. Draagbare noodradio – Powerbank 2000 mAh – Zaklamp – Solar opwindbaar – SOS alarm – USB-C kabel – Noodpakket – Kunststof – rood

Draagbare noodradio – Powerbank 2000 mAh – Zaklamp – Solar opwindbaar – SOS alarm – USB-C kabel – Noodpakket – Kunststof – rood
Verkrijgbaar bij:
Bekijk Bekijk

Draagbare noodradio rood Deze noodradio is een alles in 1 draagbare radio met meerdere, praktische functionaliteiten. De radio kan namelijk ook als zaklamp of powerbank gebruikt worden. De draagbare radio kan op 3 manieren opgeladen worden: op zonne-energie, zelf opwinden of met de meegeleverde USB-kabel. Met de radio kun je zowel AM als FM radiozenders ontvangen. De AM range loopt van 520 tot tot 1600 KHz en de FM range loopt van 87 tot 108 MHz. Gebruikt de radio gemakkelijk als powerbank dankzij de meegeleverde USB-C kabel. Met een vermogen van 2000 mAh is jouw telefoon zo weer opgeladen! Ook kun je de kabel gebruiken om de radio gemakkelijk op te laden. Ben je echt in nood? Gebruik dan het SOS alarm. Ideaal is de ingebouwde zaklamp. Handig als het donker begint te worden en je bent nog onderweg of als je iets kwijt bent. De radio heeft een IPX3 codering en is dus spatwaterdicht. Je kunt hem dus in alle weersomstandigheden gebruiken. Ook is de radio niet groter dan een Smartphone en kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Een handig apparaat voor als je gaat kamperen, wandelen, als je op reis bent, maar ook voor echte noodsituaties! Specificaties: Ontvangt AM (520 tot tot 1600 KHz) en FM (87 tot 108 MHz) radio met de antenne SOS alarm Powerbank 2000 mAh Sterke zaklamp Stroom opwekken op 3 manieren: Opwindbaar, zonne-energie, USB-C kabel Compact en draagbaar Gemakkelijk in gebruik Inclusief USB-C oplaadkabel

03. HEKO Solar® – Solar Powerbank Spark 30000mAh – Ingebouwde kabels – Powerbank geschikt voor Samsung S21/S22/S23/S24 en Iphone 12/13/14/15 – Solar Charger – Powerbank Zonneenergie – Snellaadfunctie – Draadloos Laden

HEKO Solar® – Solar Powerbank Spark 30000mAh – Ingebouwde kabels – Powerbank geschikt voor Samsung S21/S22/S23/S24 en Iphone 12/13/14/15 – Solar Charger – Powerbank Zonneenergie – Snellaadfunctie – Draadloos Laden
Verkrijgbaar bij:
Bekijk Bekijk

HEKO Solar – Off-grid made easy De meeste mensen hebben last van lege apparaten wanneer ze onderweg zijn. Lege apparaten zorgen ervoor dat je niet kunt gaan en staan waar je wil en dat je voortdurend op zoek bent naar plekken om op te laden. Wij weten als geen ander hoe het voelt om zonder stroom te zitten. Daarom hebben we een reeks aan producten ontwikkelt om dit probleem voor eens en altijd op te lossen. Zo kun jij genieten van de vrijheid en comfort die je verdient. Maak kennis met onze solar powerbank: de HEKO Solar Spark. Maak kennis met de HEKO Solar Spark Dit avontuurlijke stukje technologie heeft alles wat je nodig hebt om je apparaten opgeladen te houden, waar je ook heen gaat. De solar powerbank is zowel via het stroomnet als via het ingebouwde zonnepaneel op te laden. Dankzij de hoge capaciteit van 30.000mAh heb je voldoende stroom bij de hand om een gemiddelde telefoon wel 7 keer op te laden. Het meeslepen van verschillende kabels kun je ook meteen vergeten want met de 3 ingebouwde kabels heb je altijd de juiste aansluiting bij. Deze voordelen staan je te wachten Nooit meer zonder stroom zitten – De solar powerbank kan opladen via het stroomnet en het ingebouwde zonnepaneel. Hiermee kun je zorgeloos van huis vertrekken met een volle powerbank en duurzaam bijladen met behulp van de zon! Extreem krachtig – De Spark is zeer krachtig in zijn daden. Deze krachtpatser kan maar liefst 6 apparaten tegelijk opladen. De accu met een capaciteit van 30.000mAh kan een gemiddelde telefoon wel 7 keer volledig opladen. Geen gedoe met kabels – Vergeet het meenemen van verschillende kabels. Met de 3 ingebouwde kabels (USB-C, micro-USB en Apple lightning) heb je altijd de juiste aansluiting bij de hand. Even geen zin om een kabel te gebruiken? Geen probleem! Want de powerbank is ook voorzien van een draadloos laden paneel. Nooit meer zonder licht – De powerbank komt ook ’s nachts volledig tot zijn recht. De ingebouwde zaklamp zorgt dat je jouw vizier op scherp hebt als het pikdonker is. Met de drie verschillende lichtstanden heb je de juiste verlichting voor elke situatie. Ontworpen voor outdoor gebruik – Wij weten dat de solar powerbank soms in ruige omstandigheden wordt gebruikt. Daarom hebben we hem waterproof, dustproof en shockproof gemaakt (IP65 rating). Extreem eenvoudig in gebruik – Je hoeft geen techneut te zijn om de solar powerbank Spark te gebruiken. Al onze producten zijn ontworpen om plug & play te werken. Je hoeft alleen maar apparaten aan te sluiten en de powerbank start vanzelf met laden. Moeiteloos te combineren – Alle HEKO Solar producten zijn eenvoudig op elkaar aan te sluiten. Daardoor kun je voor elke situatie je ideale set-up creëren. Bekijk onze website om te zien wat er allemaal mogelijk is. Volledige transparantie Bij HEKO Solar hechten we veel waarde aan transparantie. Daarom willen we je voordat je een aankoop doet laten weten welke prestaties kunt verwachten van onze producten. De theoretische prestaties van elke (solar) powerbank zijn een stuk hoger dan ze in de praktijk waar kunnen maken. Om te voorkomen dat je je laat verleiden door deze hoge theoretische prestaties willen we graag een indicatie geven van de praktijkprestatie van de HEKO Solar Spark. Volledige transparantie. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we gebruik gemaakt van gebruikersdata van jouw voorgangers. Aantal keren gemiddelde smartphone opladen: 7 Oplaadtijd gemiddelde smartphone: 2 uur Oplaadtijd via het stroomnet: 9 uur Opladen via zonne-energie: 100 uur* *Bij het opladen via zonne-energie dient rekening gehouden te worden met externe factoren zoals bewolking, wind, het seizoen en de zonsterkte. Hoe wij jou helpen Bij HEKO Solar weten we dat je graag een onafhankelijke en zorgeloze reiziger wil zijn. Om dat te bereiken heb je een onuitputtelijke energiebron nodig. Het probleem is dat je bent gebonden aan stopcontacten, waardoor de angst voor lege apparaten toeneemt. Wij geloven dat iedereen moet kunnen gaan en staan waar diegene wil. We begrijpen als geen ander dat elektronische apparaten een essentieel onderdeel zijn van ons leven, daarom hebben we al meer dan 10.000 mensen geholpen om nooit meer zonder stroom te zitten. Dit is hoe we dat doen: (1) je kiest je ideale product uit, (2) ontvangt het een dag later gratis in huis en (3) wij helpen met het gebruik door je te voorzien van handige tips en tricks. Laten we dit avontuur samen starten zodat je nooit meer lege apparaten hebt en in plaats daarvan vrijuit kan leven. FAQ Q) Mag ik de powerbank meenemen in het vliegtuig? A) Jazeker! Veruit de meeste vliegmaatschappijen accepteren een powerbank tot 160 wattuur. De HEKO Solar Spark heeft een capaciteit van 111 wattuur en mag daarom mee het vliegtuig in. Q) Hoe moet kan ik opladen via zonne-energie? A) Opladen via zonne-energie is super eenvoudig. Je hoeft het zonnepaneel alleen maar in direct zonlicht te leggen en het laden start direct. Daarmee voorkom je dat je de powerbank de hele tijd in de gaten moet houden tijdens het opladen. Q) Hoe kan ik het beste opladen via zonne-energie? A) Opladen via zonne-energie werkt het beste door het paneel in een hoek van 40 graden precies naar de zon te richten. Let op dat opladen achter glas de efficiëntie van het paneel drastisch zal verminderen. Opladen achter glas werkt daarom niet. Q) Zijn de producten niet te duur? A) Niet alleen bieden onze producten hoogwaardige kwaliteit en unieke voordelen, maar ook garanderen wij uitstekende klantenservice, extra duurzaamheid doordat producten langer mee gaan en een totale waarde die de initiële kosten rechtvaardigt, waardoor het een slimme investering is. Q) Ik ben geen techneut, zijn de producten wel geschikt voor mij? A) Al onze producten zijn ontworpen om ‘plug & play’ te werken. We zijn ervan overtuigd dat iedereen onze producten kan gebruiken. Kom je er niet uit? Dan staan we voor je klaar om je te begeleiden met het gebruik. Q) Ik heb dit soort producten al eerder gebruikt en dat was geen succes, waarom nu wel? A) Uiteraard hebben we geen invloed op andere aanbieders, maar wij staan in ieder geval volledig achter onze producten en komen alle beloftes die we doen na. Mocht je ergens niet tevreden over zijn dan garanderen we dat we een oplossing bieden. Specificaties: Merk: HEKO Solar Inhoud: 1x Powerbank – 1x Micro-USB-kabel – 1x Handleiding – 1x Karabijnhaak Afmeting powerbank: 17,4 x 8,5 x 3,0 cm Afmeting zonnepaneel: 15 x 1,7 mm Gewicht: 471.7 gram Kleur: Zwart en rood Materiaal powerbank: ABS en PC Input: Micro-USB: 5V/2A; USB-C: 5V/3A; Solar panel: 5.5V⎓ 330mA Output: DC: 5V/3A; USB-C: 5V/3A; QI/Wireless charging: 5V/1A; Ingebouwde kabels: 5V/2A Max. output: 15W Capaciteit: 30.000mAh Max. afstand tussen Qi oplaadgebied en mobiele apparaat: 3 mm. Hoesje verwijderen voor optimaal rendement Type batterij : Lithium polymeer Type zonnepaneel: Monokristallijn Oplaadtijd via USB (15W oplader): 8-9 uur Bescherming: IP65 Output zaklamp: 1.8W Aantal laadkeren smartphone: 9 Aanbevolen voor producttype: Android en Apple telefoons/ iPad / Samsung / Lumia / Google Pixel / Huawei / Nintendo Switch

04. Tensfact® Solar Powerbank 36000 mAh Wireless Charger – Powerbank Zonneenergie – Powerbank Iphone Samsung – USB & USB-C – Zwart

Tensfact® Solar Powerbank 36000 mAh Wireless Charger – Powerbank Zonneenergie – Powerbank Iphone Samsung – USB & USB-C – Zwart
Verkrijgbaar bij:
Bekijk Bekijk

Kracht zonder grenzen! Onze 36000 mAh Powerbank is een ware krachtpatser die ervoor zorgt dat je nooit zonder stroom komt te zitten. Ontketen de energie! Houd de spanning levend zonder je zorgen te maken over de batterijduur. Raakt jouw telefoon ook zo vaak leeg op vakantie of tijdens camperen? Ben je op zoek naar een goede powerbank waarmee je nog langer jouw mobiele telefoon kunt gebruiken? Tegenwoordig is het superbelangrijk om te allen tijde bereikbaar te zijn. Al ga je camperen, op vakantie, bergen beklimmen of wandelen in een tropisch regenwoud, de Tensfact powerbank is te allen tijde jouw redder in nood op reis of op een festival. Geen stopcontact? Geen probleem met de multifunctionele powerbank van Tensfact. Met zijn krachtige 36000 mAh accu kun je gemiddeld tot tien keer jouw mobiele telefoon opladen. Het mooie van deze powerbank is dat het multifunctioneel en robuust is gebouwd ten opzichte van alle andere powerbanks op de markt. Verder kan je natuurlijk ook met zonne-energie jouw powerbank ondersteunen voor het langzamer ontladen van de batterijcapaciteit. Voordelen van Tensfact Solar Powerbank: Multi-opladen mogelijk Je tablet, telefoon of airpods leeg? Geen probleem! Je hoeft niet meer te kiezen welk apparaat je op wilt laden. Met de solar powerbank kun je simpel meerdere apparaten in 1x opladen. Zo hoef je geen keuze te maken tussen apparatuur, maar kun je simpel alles tegelijkertijd opladen tot wel 4 apparaten in 1 oplaadbeurt. Robuust en duurzaam ontworpen De meeste powerbanks kunnen niet tegen een stootje, maar onze powerbank kan in de ruigste omstandigheden gebruikt worden. Vallen, stoten en of een botsing met een rotsblok? Met de pantser behuizing van de solar powerbank is het bestendig tegen een stootje en kun je het zorgeloos meenemen naar expedities. Snel & veilig opladen De intern gebouwde overhit systeem zorgt ervoor dat jouw powerbank niet overhit raakt tijdens het opladen met meerdere apparaten. Verder is het bekabeld een snel lader op kwalitatief niveau. Het grootste voordeel is dat je met een zorgeloos gevoel jouw mobiele apparaten kunt opladen. Draadloos Qi laden Alle bekende merken hebben tegenwoordig een ingebouwde Qi-oplaadsysteem. Zowel de Samsung, Apple Iphone en alle andere grote tech-merken maken gebruik van de Qi-charge technologie. Tensfact solar powerbank heeft een geïntegreerd Qi-systeem waarmee je jouw telefoon draadloos kunt opladen zonder het in te pluggen. De grootste voordelen op een rij: Draadloos opladen Compact en robuust Beveiligde systeem Duurzaam en effectief Snel je mobiele apparaat opgeladen Ingebouwde zaklamp Ondersteunt alle mobiele apparaten Inclusief koord en karabijnhaak Wil jij dus altijd verzekerd zijn van een volle batterij? Wil jij altijd bereikbaar zijn en te allen tijde voorbereid? Kies dan vandaag nog voor de Tensfact solar powerbank en geniet zo snel mogelijk van een zorgeloze reis met de beste powerbank op zak! LET OP! Door de enorme capaciteit van de powerbank in verhouding met het zonnepaneel wordt het aangeraden om dit als ondersteuning te gebruiken. Net zoals bij alle andere powerbanks op zonne-energie vergt het opladen via zonnepaneel wat meer geduld. Mocht je vragen hebben hierover kun je onze klantenservice te allen tijde benaderen voor nader toelichting. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en bieden jou hulp/service wanneer je dat van ons vraagt.

05. HEKO Solar® Powerbank Pulse – 10000 mAh – Draadloos Laden – Powerbank Zonneenergie – Powerbank geschikt voor Samsung S21/S22/S23/S24 en Iphone 12/13/14/15 – USB C, Micro USB, Lightning output – 6 Apparaten Tegelijk Laden

HEKO Solar® Powerbank Pulse – 10000 mAh – Draadloos Laden – Powerbank Zonneenergie – Powerbank geschikt voor Samsung S21/S22/S23/S24 en Iphone 12/13/14/15 – USB C, Micro USB, Lightning output – 6 Apparaten Tegelijk Laden
Verkrijgbaar bij:
Bekijk Bekijk

HEKO Solar – Off-grid made easy De meeste mensen hebben last van lege apparaten wanneer ze onderweg zijn. Lege apparaten zorgen ervoor dat je niet kunt gaan en staan waar je wil en dat je voortdurend op zoek bent naar plekken om op te laden. Wij weten als geen ander hoe het voelt om zonder stroom te zitten. Daarom hebben we een reeks aan producten ontwikkelt om dit probleem voor eens en altijd op te lossen. Zo kun jij genieten van de vrijheid en comfort die je verdient. Maak kennis met onze solar powerbank: de HEKO Solar Pulse. Maak kennis met de HEKO Solar Pulse Dit avontuurlijke stukje technologie heeft alles wat je nodig hebt om je apparaten opgeladen te houden, waar je ook heen gaat. De solar powerbank is zowel via het stroomnet als via het ingebouwde zonnepaneel op te laden. Dankzij de hoge capaciteit van 10.000mAh heb je voldoende stroom bij de hand om een gemiddelde telefoon wel 3 keer op te laden. Het meeslepen van verschillende kabels kun je ook meteen vergeten want met de 3 ingebouwde kabels heb je altijd de juiste aansluiting bij. Deze voordelen staan je te wachten Nooit meer zonder stroom zitten – De solar powerbank kan opladen via het stroomnet en het ingebouwde zonnepaneel. Hiermee kun je zorgeloos van huis vertrekken met een volle powerbank en duurzaam bijladen met behulp van de zon! Extreem krachtig – De Pulse is zeer krachtig in zijn daden. Deze krachtpatser kan maar liefst 6 apparaten tegelijk opladen. De accu met een capaciteit van 10.000mAh kan een gemiddelde telefoon wel 3 keer volledig opladen. Geen gedoe met kabels – Vergeet het meenemen van verschillende kabels. Met de 3 ingebouwde kabels (USB-C, micro-USB en Apple lightning) heb je altijd de juiste aansluiting bij de hand. Even geen zin om een kabel te gebruiken? Geen probleem! Want de powerbank is ook voorzien van een draadloos laden paneel. Nooit meer zonder licht – De powerbank komt ook ’s nachts volledig tot zijn recht. De ingebouwde zaklamp zorgt dat je jouw vizier op scherp hebt als het pikdonker is. Met de drie verschillende lichtstanden heb je de juiste verlichting voor elke situatie. Ontworpen voor outdoor gebruik – Wij weten dat de solar powerbank soms in ruige omstandigheden wordt gebruikt. Daarom hebben we hem waterproof, dustproof en shockproof gemaakt (IP65 rating). Extreem eenvoudig in gebruik – Je hoeft geen techneut te zijn om de solar powerbank Pulse te gebruiken. Al onze producten zijn ontworpen om plug & play te werken. Het opladen start simpelweg wanneer je een apparaat aansluit. Eenvoudiger kan niet! Moeiteloos te combineren – Alle HEKO Solar producten zijn eenvoudig op elkaar aan te sluiten. Daardoor kun je voor elke situatie je ideale set-up creëren. Bekijk onze website om te zien wat er allemaal mogelijk is. Volledige transparantie Bij HEKO Solar hechten we veel waarde aan transparantie. Daarom willen we je voordat je een aankoop doet laten weten welke prestaties kunt verwachten van onze producten. De theoretische prestaties van elke (solar) powerbank zijn een stuk hoger dan ze in de praktijk waar kunnen maken. Om te voorkomen dat je je laat verleiden door deze hoge theoretische prestaties willen we graag een indicatie geven van de praktijkprestatie van de HEKO Solar Pulse. Volledige transparantie. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we gebruik gemaakt van gebruikersdata van jouw voorgangers. Aantal keren gemiddelde smartphone opladen: 3 Oplaadtijd gemiddelde smartphone: 2.5 uur Oplaadtijd via het stroomnet: 5 uur Opladen via zonne-energie: 35 uur* *Bij het opladen via zonne-energie dient rekening gehouden te worden met externe factoren zoals bewolking, wind, het seizoen en de zonsterkte. Hoe wij jou helpen Bij HEKO Solar weten we dat je graag een onafhankelijke en zorgeloze reiziger wil zijn. Om dat te bereiken heb je een onuitputtelijke energiebron nodig. Het probleem is dat je bent gebonden aan stopcontacten, waardoor de angst voor lege apparaten toeneemt. Wij geloven dat iedereen moet kunnen gaan en staan waar diegene wil. We begrijpen als geen ander dat elektronische apparaten een essentieel onderdeel zijn van ons leven, daarom hebben we al meer dan 10.000 mensen geholpen om nooit meer zonder stroom te zitten. Dit is hoe we dat doen: (1) je kiest je ideale product uit, (2) ontvangt het een dag later gratis in huis en (3) wij helpen met het gebruik door je te voorzien van handige tips en tricks. Laten we dit avontuur samen starten zodat je nooit meer lege apparaten hebt en in plaats daarvan vrijuit kan leven. Veelgestelde vragen Q) Mag ik de powerbank meenemen in het vliegtuig? A) Jazeker! Veruit de meeste vliegmaatschappijen accepteren een powerbank tot 27.000mAh. De HEKO Solar Pulse heeft een capaciteit van 10.000mAh en mag daarom mee het vliegtuig in. Q) Hoe werkt opladen via zonne-energie? A) Opladen via zonne-energie is super eenvoudig. Je hoeft het zonnepaneel alleen maar in direct zonlicht te leggen en het laden start direct. Daarmee voorkom je dat je de powerbank de hele tijd in de gaten moet houden tijdens het opladen. Q) Hoe kan ik het beste opladen via zonne-energie? A) Opladen via zonne-energie werkt het beste door het paneel in een hoek van 40 graden precies naar de zon te richten. Let op dat opladen achter glas de efficiëntie van het paneel drastisch zal verminderen. Opladen achter glas werkt daarom niet. Q) Zijn de producten niet te duur? A) Niet alleen bieden onze producten hoogwaardige kwaliteit en unieke voordelen, maar ook garanderen wij uitstekende klantenservice, extra duurzaamheid doordat producten langer mee gaan en een totale waarde die de initiële kosten rechtvaardigt, waardoor het een slimme investering is. Q) Ik ben geen techneut, zijn de producten wel geschikt voor mij? A) Al onze producten zijn ontworpen om ‘plug & play’ te werken. We zijn ervan overtuigd dat iedereen onze producten kan gebruiken. Kom je er niet uit? Dan staan we voor je klaar om je te begeleiden met het gebruik. Q) Ik heb dit soort producten al eerder gebruikt en dat was geen succes, waarom nu wel? A) Uiteraard hebben we geen invloed op andere aanbieders, maar wij staan in ieder geval volledig achter onze producten en komen alle beloftes die we doen na. Mocht je ergens niet tevreden over zijn dan garanderen we dat we een oplossing bieden. Technische specificaties Merk: HEKO Solar Productcategorie: Solar powerbank Model: Pulse Inhoud: 1x Solar Powerbank – 1x USB-C kabel – 1x Handleiding – 1x Karabijnhaak Afmeting powerbank: 16,6 x 7,6 x 2,1 cm Gewicht: 350.0 gram Kleur: Zwart Materiaal powerbank: ABS en PC Input: Micro-USB: 5V/A; USB-C: 5V/2A; Solar panel: 1 watt Output: USB-A: 5V/2A; USB-C: 5V/2A; QI/Wireless charging: 5V/1A; Ingebouwde kabels: 5V/2A Max. output: 10W Capaciteit: 10.000mAh Max. afstand tussen Qi oplaadgebied en mobiele apparaat: 3 mm. Hoesje verwijderen voor optimaal rendement Type batterij: Lithium-ion Type zonnepaneel: Monokristallijn Oplaadtijd via USB (15W oplader): 5 uur Oplaadtijd via zonnepanelen: 35 uur Bescherming: IP65 Output zaklamp: 1.8W Aantal laadkeren smartphone: 3 Aanbevolen voor producttype: Android en Apple telefoons/ iPad / Samsung / Lumia / Google Pixel / Huawei / Nintendo Switch

06. Tensfact® Solar Powerbank 36000 mAh Wireless Charger – Powerbank Zonneenergie – Powerbank Iphone Samsung – USB & USB-C – Orange

Tensfact® Solar Powerbank 36000 mAh Wireless Charger – Powerbank Zonneenergie – Powerbank Iphone Samsung – USB & USB-C – Orange
Verkrijgbaar bij:
Bekijk Bekijk

Kracht zonder grenzen! Onze 36000 mAh Powerbank is een ware krachtpatser die ervoor zorgt dat je nooit zonder stroom komt te zitten. Ontketen de energie! Houd de spanning levend zonder je zorgen te maken over de batterijduur. Raakt jouw telefoon ook zo vaak leeg op vakantie of tijdens camperen? Ben je op zoek naar een goede powerbank waarmee je nog langer jouw mobiele telefoon kunt gebruiken? Tegenwoordig is het superbelangrijk om te allen tijde bereikbaar te zijn. Al ga je camperen, op vakantie, bergen beklimmen of wandelen in een tropisch regenwoud, de Tensfact powerbank is te allen tijde jouw redder in nood op reis of op een festival. Geen stopcontact? Geen probleem met de multifunctionele powerbank van Tensfact. Met zijn krachtige 36000 mAh accu kun je gemiddeld tot tien keer jouw mobiele telefoon opladen. Het mooie van deze powerbank is dat het multifunctioneel en robuust is gebouwd ten opzichte van alle andere powerbanks op de markt. Verder kan je natuurlijk ook met zonne-energie jouw powerbank ondersteunen voor het langzamer ontladen van de batterijcapaciteit. Voordelen van Tensfact Solar Powerbank: Multi-opladen mogelijk Je tablet, telefoon of airpods leeg? Geen probleem! Je hoeft niet meer te kiezen welk apparaat je op wilt laden. Met de solar powerbank kun je simpel meerdere apparaten in 1x opladen. Zo hoef je geen keuze te maken tussen apparatuur, maar kun je simpel alles tegelijkertijd opladen tot wel 4 apparaten in 1 oplaadbeurt. Robuust en duurzaam ontworpen De meeste powerbanks kunnen niet tegen een stootje, maar onze powerbank kan in de ruigste omstandigheden gebruikt worden. Vallen, stoten en of een botsing met een rotsblok? Met de pantser behuizing van de solar powerbank is het bestendig tegen een stootje en kun je het zorgeloos meenemen naar expedities. Snel & veilig opladen De intern gebouwde overhit systeem zorgt ervoor dat jouw powerbank niet overhit raakt tijdens het opladen met meerdere apparaten. Verder is het bekabeld een snel lader op kwalitatief niveau. Het grootste voordeel is dat je met een zorgeloos gevoel jouw mobiele apparaten kunt opladen. Draadloos Qi laden Alle bekende merken hebben tegenwoordig een ingebouwde Qi-oplaadsysteem. Zowel de Samsung, Apple Iphone en alle andere grote tech-merken maken gebruik van de Qi-charge technologie. Tensfact solar powerbank heeft een geïntegreerde Qi-systeem waarmee je jouw telefoon draadloos kunt opladen zonder het in te pluggen. De grootste voordelen op een rij: Draadloos opladen Compact en robuust Beveiligde systeem Duurzaam en effectief Snel je mobiele apparaat opgeladen Ingebouwde zaklamp Ondersteunt alle mobiele apparaten Inclusief koord en karabijnhaak Wil jij dus altijd verzekerd zijn van een volle batterij? Wil jij altijd bereikbaar zijn en te allen tijde voorbereid? Kies dan vandaag nog voor de Tensfact solar powerbank en geniet zo snel mogelijk van een zorgeloze reis met de beste powerbank op zak! LET OP! Door de enorme capaciteit van de powerbank in verhouding met het zonnepaneel wordt het aangeraden om dit als ondersteuning te gebruiken. Net zoals bij alle andere powerbanks op zonne-energie vergt het opladen via zonnepaneel wat meer geduld. Mocht je vragen hebben hierover kun je onze klantenservice te allen tijde benaderen voor nader toelichting. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en bieden jou hulp/service wanneer je dat van ons vraagt.

07. GØDLY® – Solar Powerbank – Solar Charger – Powerbank Zonneenergie – 30000 mAh – 5 poorten – 2023 Model – 12 Maanden Garantie

GØDLY® – Solar Powerbank – Solar Charger – Powerbank Zonneenergie – 30000 mAh – 5 poorten – 2023 Model – 12 Maanden Garantie
Verkrijgbaar bij:
Bekijk Bekijk

Loopt jouw telefoon ook zo snel leeg en zit je steeds met een lege batterij? Met de super krachtige en snelle Solar Powerbank van GØDLY is dit verleden tijd! Opladen in de zon Onze powerbank is voorzien van een geavanceerde zonne-energie paneel. Zo kan je hem eenvoudig opladen in de zon en kan hij je voorzien van nog wat extra stroom. Daarnaast kan de powerbank ook met de bijgeleverde kabel per stroom opgeladen worden. Grote capaciteit Niets is zo vervelend dan een lege batterij als je onderweg bent en geen toegang hebt tot een stroombron. Daarom is onze powerbank de ideale oplossing om altijd toegang te hebben tot stroom. Hij heeft een capaciteit van maar liefst 30000mAh. Hij kan bijvoorbeeld een iPhone tot wel 6 keer volledig opladen! Uw Iphone tot wel 6 keer opladen. Enorme capaciteit, zodat jij nooit zonder lege accu zit! Waterproof Stofbestendig Opladen in de zon & netstroom Alle powerbanks worden op kwaliteit getest zodat u geen problemen ondervind! 2 USB-poorten Dubbele LED-lichten Let op: Mag niet mee in vliegtuig wegens te grote accu capaciteit. Extra features Omdat deze powerbank ook bedoeld is voor mensen die graag gaan kamperen is hij voorzien van een paar handige functies. Hij is voorzien van een dubbele LED-lichten, kompas, een waterproof protectie hoes en twee USB-poorten. Compleet beschermd De hoes beschermd niet alleen de powerbank tegen water, hij zorgt er ook voor dat er geen stof of vuil bij komt. Zo blijft de powerbank goed beschermd en kan deze jarenlang mee zonder enige kwaliteitsvermindering. Multifunctioneel Door de 2 USB-poorten kan je meerdere apparaten tegelijk opladen. Plug hem in de powerbank en binnen een mum van tijd beschik je over een volle batterij! Specificaties Merk: GØDLY Batterijcapaciteit: 30000mAh Certificaten: CE & RoHS Materiaal: ABS & siliconen Afmetingen: 164x85x21 mm Veiligheid De powerbank is voorzien van meervoudige beveiliging tegen kortsluiting en overbelasting. Ook is de powerbank CE, FCC en RoHS gecertificeerd. LET OP! Doordat de capaciteit echt enorm is in vergelijking met het zonnepaneeltje is het uitsluitend bedoeld als ondersteuning. 100% tevredenheidsgarantie Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie van 12 maanden.

08. Homèlle Mini Powerbank – 10.000 mAh – Ultra dun – USB-C 22,5W Quickcharge – 2 x USB-A 3.0 Power Delivery – Compact design – Micro USB – Zwart

Homèlle Mini Powerbank – 10.000 mAh – Ultra dun – USB-C 22,5W Quickcharge – 2 x USB-A 3.0 Power Delivery – Compact design – Micro USB – Zwart
Verkrijgbaar bij:
Bekijk Bekijk

Ontdek de Homelle Powerbank 10000mAh – jouw ultieme metgezel voor onderweg! Of je nu onderweg bent naar je werk, op reis bent of gewoonweg altijd bereikbaar wilt zijn, de Homelle Powerbank 10000mAh is de perfecte oplossing om je apparaten opgeladen te houden. Met zijn slanke en compacte ontwerp glijdt hij gemakkelijk in je tas of broekzak, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten. Deze krachtige powerbank heeft een indrukwekkende capaciteit van 10000mAh, waardoor je meerdere keren je smartphone, tablet, smartwatch of andere USB-apparaten kunt opladen. Dankzij de snellaadtechnologie laadt de Homelle Powerbank je apparaten snel en efficiënt op, zodat je kostbare tijd bespaart en altijd verbonden blijft. Met zijn geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals overspanningsbeveiliging, overbelastingsbeveiliging en kortsluitbeveiliging, biedt de Homelle Powerbank optimale bescherming voor jouw apparaten. Je kunt dus met een gerust hart je apparaten aansluiten en opladen, zonder je zorgen te maken over eventuele schade. De Homelle Powerbank 10000mAh is voorzien van handige LED-indicatoren, zodat je altijd precies kunt zien hoeveel energie er nog beschikbaar is. Zo weet je wanneer het tijd is om de powerbank op te laden en kun je altijd voorbereid blijven, waar je ook bent. Wacht niet langer en ervaar de vrijheid van onbeperkte energie met de Homelle Powerbank 10000mAh. Bestel hem nu en zorg ervoor dat je nooit meer zonder stroom komt te zitten!

09. Homèlle Powerbank Pro – 20.000 mAh – USB-C 22,5W Quickcharge – 2 x USB-A 3.0 Power Delivery – Compact design – Micro USB – Zwart

Homèlle Powerbank Pro – 20.000 mAh – USB-C 22,5W Quickcharge – 2 x USB-A 3.0 Power Delivery – Compact design – Micro USB – Zwart
Verkrijgbaar bij:
Bekijk Bekijk

Ontdek de Homelle Powerbank 20000mAh – de ultieme krachtpatser voor al je apparaten! Ben je altijd onderweg en wil je er zeker van zijn dat je apparaten nooit zonder stroom komen te zitten? Dan is de Homelle Powerbank 20000mAh de perfecte oplossing voor jou. Met zijn indrukwekkende capaciteit van 20000mAh heb je voldoende energie om je smartphone, tablet, laptop en andere USB-apparaten meerdere keren op te laden, waar je ook bent. Met zijn slanke en stijlvolle ontwerp is de Homelle Powerbank niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Het compacte formaat maakt hem gemakkelijk draagbaar, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu op reis bent, aan het werk bent of gewoonweg onderweg bent, je kunt altijd vertrouwen op de krachtige prestaties van de Homelle Powerbank. Dankzij de geavanceerde Quick Charge 3.0-technologie laadt de Homelle Powerbank je apparaten supersnel op. Geen gedoe meer met lange laadtijden, want met de Homelle Powerbank ben je binnen de kortste keren weer klaar om te gaan. Of je nu een belangrijke zakelijke oproep moet beantwoorden, een film wilt kijken tijdens een lange vlucht of je favoriete muziek wilt luisteren, met de Homelle Powerbank blijf je altijd verbonden. Veiligheid staat voorop bij de Homelle Powerbank. Met zijn ingebouwde beveiligingsfuncties, zoals overspanningsbeveiliging, overbelastingsbeveiliging en kortsluitbeveiliging, hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je apparaten. Sluit ze gewoon aan en laat de Homelle Powerbank het werk doen. Met de handige LED-indicatoren op de Homelle Powerbank kun je altijd precies zien hoeveel energie er nog beschikbaar is. Zo weet je wanneer het tijd is om de powerbank op te laden en kun je je apparaten altijd opgeladen houden, zelfs in de meest veeleisende situaties. Wacht niet langer en ervaar de vrijheid van onbeperkte energie met de Homelle Powerbank 20000mAh. Bestel hem vandaag nog en geniet van een leven zonder zorgen over lege batterijen

10. Noodradio – Solar – Opwindbaar – Camouflage – Powerbank zonneenergie – Zaklamp – draagbare radio

Noodradio – Solar – Opwindbaar – Camouflage – Powerbank zonneenergie – Zaklamp – draagbare radio
Verkrijgbaar bij:
Bekijk Bekijk

Deze noodradio van Unlimited Products is een multifunctionele radio, powerbank en zaklamp ineen die wereldwijd verkocht wordt en bijvoorbeeld ook afgenomen wordt door het internationale Rode Kruis en door verschillende afdelingen van de Verenigde Naties om in te zetten in rampgebieden waar geen stroom is. Het grootste voordeel van deze radio is dan ook het feit dat er geen stopcontact in de buurt hoeft te zijn en dat je geen batterijen hoeft te hebben omdat je zelf de benodigde stroom kunt genereren door hem op te winden met de handslinger of door gebruik te maken van de zonnepaneel die bovenop de radio zit om hem bij te laden. De radio is onmisbaar: * In en om het huis, altijd een radio in de buurt die het doet * Bij het kamperen, op survivaltocht of meenemen op vakantie * Voor noodgevallen als de stroom / internet uitgevallen is, je kunt altijd de noodfrequenties uitluisteren Belangrijkste voordelen: – Luisteren naar AM of FM radiofrequenties – Meegeleverde kaart met frequenties van rampzenders – Verrassend felle zaklamp functie – Powerbank voor het opladen van je mobiele telefoon – S.O.S. signaalfunctie – Krachtige sirene voor noodgevallen Hoe laadt je de noodradio op? Met de handslinger laad je de interne accu op, deze methode gaat erg snel! Middels de externe en bijgeleverde micro USB kabel die je kunt koppelen aan een oplader of autolader Met de geintegreerde zonnenpaneel bovenop de radio ter ondersteuning om hem langer opgeladen te houden Deze noodradio is gemaakt van sterk kunststof met een rubberen coating zodat hij prettig aanvoelt en tegen een stootje kan. Ook is hij waterafstotend volgens de internationale standaard IPX-5 Kortom: deze radio zou altijd onderdeel moeten uitmaken van uw noodpakket en is onmisbaar in ieder huishouden! Dus aarzel niet en bestel vandaag nog voor 15:00 uur want dan heeft u hem morgen al in huis!!!

Meer informatie over de Solar Powerbank

Hulp nodig bij het vinden van de beste solar powerbank? Bovenaan deze pagina vind je alvast onze handige top 10. En hieronder vind je nog meer informatie over hoe je nu de beste solar powerbank kunt vinden. En wat deze nu zo uniek maakt. Alsook wat het verschil is ten opzichte van traditionele powerbanks.

Wat is een solar powerbank? Ontdek de voordelen van deze innovatieve oplader

Een solar powerbank is een draagbare oplader die gebruikmaakt van zonne-energie om je elektronische apparaten op te laden. Het is een innovatieve oplossing die je in staat stelt om overal en altijd stroom te hebben, zelfs als er geen stopcontact in de buurt is. Deze powerbanks zijn uitgerust met zonnepanelen die zonlicht opvangen en omzetten in elektrische energie, die vervolgens wordt opgeslagen in de interne batterij.

De voordelen van een solar powerbank zijn talrijk. Ten eerste is het een duurzame en milieuvriendelijke oplaadoptie. Door gebruik te maken van zonne-energie verminder je je afhankelijkheid van traditionele elektriciteitsbronnen en verlaag je je ecologische voetafdruk. Bovendien zijn solar powerbanks ideaal voor buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen of reizen, waar je mogelijk geen toegang hebt tot een stopcontact. Met een solar powerbank hoef je je geen zorgen te maken over het opraken van stroom op cruciale momenten.

Bij het kiezen van een solar powerbank zijn er enkele belangrijke factoren om te overwegen. Capaciteit is een van de belangrijkste aspecten, omdat dit bepaalt hoeveel keer je je apparaat kunt opladen voordat de powerbank zelf moet worden opgeladen. Daarnaast is de efficiëntie van de zonnepanelen van belang, aangezien dit bepaalt hoe snel de powerbank kan worden opgeladen via zonne-energie. Andere functies zoals ingebouwde zaklampen, waterbestendigheid en meerdere USB-poorten kunnen ook een rol spelen bij je beslissing.

Kortom, een solar powerbank is een handig en duurzaam apparaat dat je in staat stelt om overal en altijd je elektronische apparaten op te laden. Of je nu een avontuurlijke reiziger bent of gewoon een milieubewuste consument, een solar powerbank kan een waardevolle aanvulling zijn op je gadgetcollectie. Ontdek de verschillende modellen en functies die beschikbaar zijn en kies degene die het beste bij jouw behoeften past.

De beste solar powerbanks van dit jaar? Vergelijk en kies de ideale oplader

Als het gaat om het kiezen van de beste solar powerbank, zijn er verschillende modellen op de markt die concurreren om je aandacht. Bovenaan dit artikel hebben we de top solar powerbanks van dit jaar vergeleken, zodat je de ideale oplader kunt kiezen die aan je behoeften voldoet.

Door de beste solar powerbank te kiezen, ben je verzekerd van een betrouwbare en milieuvriendelijke oplaadoptie voor je elektronische apparaten. Neem de tijd om te vergelijken en kies degene die het beste bij jouw behoeften en levensstijl past. Zo ben je altijd voorzien van stroom, waar je ook bent.

Hoe werkt een solar powerbank? Een diepgaande uitleg van de technologie

Een solar powerbank maakt gebruik van zonne-energie om elektriciteit op te wekken en je apparaten op te laden. Het proces begint met de zonnepanelen op de powerbank, die bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen absorberen zonlicht en zetten het om in elektrische energie. Hier volgt een diepgaandere uitleg van de technologie achter een solar powerbank.

De fotovoltaïsche cellen in de zonnepanelen bestaan uit halfgeleidermaterialen, meestal silicium. Wanneer zonlicht op de cellen valt, worden de fotonen (lichtdeeltjes) geabsorbeerd door de halfgeleidermateriaal. Dit genereert elektronen en creëert zo een elektrische stroom.

De opgewekte elektriciteit wordt vervolgens naar de interne batterij van de powerbank gestuurd, waar het wordt opgeslagen. De batterij fungeert als een energiereservoir dat de stroom vasthoudt totdat je je elektronische apparaten wilt opladen. Zodra je je apparaat aansluit op de powerbank, wordt de opgeslagen energie via de USB-poort overgedragen en gebruikt om je apparaat op te laden.

Het belangrijkste aspect van een solar powerbank is de efficiëntie van de zonnepanelen. Dit verwijst naar het vermogen van de panelen om zonlicht om te zetten in elektriciteit. Factoren zoals de kwaliteit van de cellen, het ontwerp van de panelen en de blootstelling aan direct zonlicht beïnvloeden de efficiëntie. Het is belangrijk om een powerbank te kiezen met hoogwaardige zonnepanelen voor optimale prestaties.

Hoewel solar powerbanks afhankelijk zijn van zonne-energie, is het belangrijk op te merken dat ze ook kunnen worden opgeladen via een stopcontact. Dit biedt extra flexibiliteit, vooral op momenten waarop er onvoldoende zonlicht is. Door simpelweg de powerbank aan te sluiten op een stopcontact, kan de interne batterij worden opgeladen voor later gebruik.

Met een diepgaand begrip van hoe een solar powerbank werkt, kun je de technologie beter waarderen en optimaal gebruik maken van deze handige oplaadoptie. Door zonne-energie te benutten, draag je bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere energievoorziening voor je apparaten.

Hoe nu de beste solar powerbank kiezen? Belangrijke factoren om te overwegen

Bij het kiezen van de juiste solar powerbank zijn er verschillende belangrijke factoren om in overweging te nemen. Hier is een ultieme gids die je helpt bij het maken van een weloverwogen beslissing:

  • Capaciteit: De capaciteit van de powerbank bepaalt hoeveel energie deze kan opslaan en hoe vaak je je apparaten kunt opladen voordat de powerbank zelf moet worden opgeladen. Het wordt gemeten in milliampère-uur (mAh). Hoe hoger de capaciteit, hoe meer ladingen je kunt krijgen. Kies een capaciteit die past bij je behoeften en bedenk dat een hogere capaciteit meestal resulteert in een grotere en zwaardere powerbank.
  • Oplaadtijd: De oplaadtijd van de powerbank is een belangrijk aspect om in gedachten te houden, vooral als je vaak onderweg bent. Sommige powerbanks kunnen sneller worden opgeladen dan andere, afhankelijk van de efficiëntie van de zonnepanelen en de oplaadtechnologie. Controleer de specificaties om een idee te krijgen van de oplaadtijd en kies een powerbank die voldoet aan je tijdschema.
  • Efficiëntie van zonnepanelen: De efficiëntie van de zonnepanelen bepaalt hoe snel de powerbank kan worden opgeladen via zonne-energie. Het wordt uitgedrukt als een percentage en verwijst naar het vermogen van de panelen om zonlicht om te zetten in elektriciteit. Over het algemeen geldt: hoe hoger de efficiëntie, hoe sneller de powerbank kan worden opgeladen. Kijk naar het vermogen van de zonnepanelen en zoek naar modellen met hoogwaardige panelen voor betere prestaties.
  • Draagbaarheid: Als je van plan bent de powerbank mee te nemen tijdens reizen, wandelingen of andere buitenactiviteiten, is draagbaarheid een belangrijke factor. Let op het gewicht en de afmetingen van de powerbank en kies er een die gemakkelijk in je tas past. Er zijn compacte en lichtgewicht modellen beschikbaar die handig zijn voor onderweg.
  • Extra functies: Sommige solar powerbanks bieden extra functies die je ervaring kunnen verbeteren. Dit kunnen zaken zijn zoals ingebouwde zaklampen, waterbestendigheid, meerdere USB-poorten of zelfs draadloos opladen. Overweeg welke extra functies voor jou belangrijk zijn en kies dienovereenkomstig.
  • Klantbeoordelingen en recensies: Het is altijd een goed idee om klantbeoordelingen en recensies van andere gebruikers te raadplegen voordat je een beslissing neemt. Dit geeft je inzicht in de prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid van de powerbank. Lees zowel positieve als negatieve feedback om een evenwichtig beeld te krijgen.

Door rekening te houden met deze belangrijke factoren en je behoeften en voorkeuren in overweging te nemen, kun je de juiste solar powerbank kiezen die perfect past bij je lifestyle en vereisten.

Milieuvriendelijk opladen: Duurzaamheid en energie-efficiëntie van solar powerbanks

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, bieden solar powerbanks een milieuvriendelijke oplaadoptie. Ze maken gebruik van zonne-energie, een hernieuwbare energiebron die onuitputtelijk is en geen schadelijke uitstoot veroorzaakt. Hier bespreken we de duurzaamheid en energie-efficiëntie van solar powerbanks.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van solar powerbanks. Ze verminderen de afhankelijkheid van traditionele elektriciteitsbronnen die vaak afkomstig zijn van niet-hernieuwbare bronnen, zoals fossiele brandstoffen. Door zonne-energie te benutten, dragen solar powerbanks bij aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen en de impact op het milieu.

Een ander aspect is de energie-efficiëntie van solar powerbanks. Dit verwijst naar het vermogen van de powerbank om zonne-energie efficiënt om te zetten in elektriciteit. Hoewel de efficiëntie kan variëren tussen verschillende modellen, worden solar powerbanks steeds geavanceerder en kunnen ze steeds meer energie uit zonlicht halen. Dit betekent dat je je apparaten kunt opladen met behulp van minder zonne-energie, waardoor de totale energie-efficiëntie wordt verbeterd.

Het is belangrijk op te merken dat de energie-efficiëntie van een solar powerbank ook kan worden beïnvloed door externe factoren, zoals de locatie en de blootstelling aan direct zonlicht. Zorg ervoor dat je de powerbank zo veel mogelijk blootstelt aan zonlicht voor optimale prestaties.

Naast duurzaamheid en energie-efficiëntie kunnen solar powerbanks ook bijdragen aan bewustwording en gedragsverandering met betrekking tot energieverbruik. Ze dienen als een herinnering aan het potentieel van hernieuwbare energiebronnen en kunnen mensen aanmoedigen om energiezuiniger te leven.

Door te kiezen voor een solar powerbank als oplaadoptie, draag je actief bij aan de overgang naar een duurzamere en groenere toekomst. Je kunt je elektronische apparaten opladen met behulp van schone, hernieuwbare energie, terwijl je de impact op het milieu vermindert. Het is een kleine stap met een groot potentieel om de wereld waarin we leven te verbeteren.

Solar powerbanks voor onderweg: Handige functies en draagbaarheid

Als je vaak onderweg bent en altijd behoefte hebt aan een betrouwbare stroombron voor je elektronische apparaten, zijn solar powerbanks de perfecte metgezel. Deze draagbare opladers bieden handige functies en een compact ontwerp dat ideaal is voor mensen die veel reizen. Hier bespreken we de functies en draagbaarheid van solar powerbanks voor onderweg.

Een van de belangrijkste functies van een solar powerbank voor onderweg is de mogelijkheid om zonne-energie te benutten. De ingebouwde zonnepanelen vangen zonlicht op en zetten het om in elektriciteit, zodat je je apparaten kunt opladen, zelfs als er geen stopcontact in de buurt is. Dit is vooral handig tijdens buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen of reizen naar afgelegen gebieden.

Daarnaast bieden veel solar powerbanks extra handige functies. Denk aan ingebouwde LED-zaklampen, waardoor de powerbank ook dienst kan doen als noodlicht tijdens kampeertrips of stroomuitval. Sommige modellen hebben ook meerdere USB-poorten, zodat je meerdere apparaten tegelijkertijd kunt opladen.

Wat betreft draagbaarheid zijn solar powerbanks ontworpen met het oog op gemak. Ze zijn meestal slank, lichtgewicht en compact, zodat je ze gemakkelijk kunt meenemen in je tas, rugzak of zelfs in je zak. Hierdoor zijn ze ideaal voor mensen die vaak onderweg zijn en behoefte hebben aan een betrouwbare stroombron zonder veel gedoe.

Bij het kiezen van een solar powerbank voor onderweg is het belangrijk om te letten op het gewicht en de afmetingen, zodat deze goed bij je reisstijl past. Sommige modellen zijn bijvoorbeeld ultracompact en wegen slechts een paar honderd gram, terwijl andere een iets grotere batterijcapaciteit hebben en daardoor iets zwaarder kunnen zijn.

Kortom, solar powerbanks zijn perfect voor mensen die vaak onderweg zijn en behoefte hebben aan een draagbare en betrouwbare stroombron. Met handige functies en een compact ontwerp zijn ze ideaal voor reizigers, avonturiers en iedereen die altijd verbonden wil blijven, waar ze ook zijn.

De voordelen van een solar powerbank: Altijd en overal stroom

Een solar powerbank biedt verschillende voordelen die ervoor zorgen dat je altijd en overal stroom hebt voor je elektronische apparaten. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van het gebruik van een solar powerbank:

  • Onafhankelijkheid van stopcontacten: Met een solar powerbank ben je niet afhankelijk van stopcontacten om je apparaten op te laden. Of je nu buiten bent, op reis of in een noodsituatie verkeert, zolang er zonlicht is, kun je je apparaten opladen en in contact blijven.
  • Milieuvriendelijk: Het gebruik van zonne-energie voor het opladen van je apparaten is een milieuvriendelijke keuze. Je maakt gebruik van een hernieuwbare energiebron die geen schadelijke uitstoot produceert en bijdraagt aan de vermindering van de CO2-uitstoot.
  • Draagbaarheid en gemak: Solar powerbanks zijn draagbaar en gemakkelijk mee te nemen. Ze zijn ontworpen voor onderweg en passen gemakkelijk in je tas, rugzak of zelfs in je zak. Dit maakt ze ideaal voor reizigers, avonturiers en mensen die altijd onderweg zijn.
  • Redding in noodsituaties: Een solar powerbank kan van onschatbare waarde zijn tijdens noodsituaties of stroomuitval. Je hebt altijd een betrouwbare stroombron bij de hand om contact te houden met dierbaren, hulpdiensten te bereiken of belangrijke informatie te ontvangen.
  • Flexibiliteit: Solar powerbanks bieden flexibiliteit in termen van oplaadopties. Naast het gebruik van zonne-energie kunnen ze ook worden opgeladen via stopcontacten of zelfs via
  • USB-aansluitingen. Dit betekent dat je altijd een alternatieve manier hebt om je powerbank op te laden, zelfs als er geen zonlicht beschikbaar is.
  • Multifunctioneel: Naast het opladen van je apparaten, kunnen solar powerbanks ook dienen als draagbare zaklampen of noodverlichting. Sommige modellen hebben extra functies zoals waterbestendigheid, draadloos opladen of zelfs een ingebouwde kompas. Hierdoor zijn ze veelzijdig en handig in verschillende situaties.

Solar powerbanks bieden een betrouwbare en duurzame oplossing voor het opladen van je apparaten, waar je ook bent. Met voordelen zoals onafhankelijkheid van stopcontacten, milieuvriendelijkheid, draagbaarheid en flexibiliteit, zijn ze een waardevolle aanvulling op je dagelijkse leven en reisavonturen.

Hoe een solar powerbank optimaal te gebruiken: Tips en tricks

Om het meeste uit je solar powerbank te halen, zijn hier enkele tips en tricks om te volgen:

  1. Plaatsing van de powerbank: Plaats je solar powerbank in direct zonlicht voor de beste oplaadresultaten. Vermijd schaduwrijke gebieden en zorg ervoor dat de zonnepanelen naar de zon zijn gericht. Dit maximaliseert de blootstelling aan zonlicht en verbetert de oplaadefficiëntie.
  2. Houd de panelen schoon: Zorg ervoor dat de zonnepanelen van je powerbank schoon zijn. Vuil, stof of vlekken kunnen de opname van zonlicht belemmeren en de oplaadefficiëntie verminderen. Reinig de panelen regelmatig met een zachte doek of een speciale reiniger voor zonnepanelen.
  3. Optimaliseer de oplaadtijd: De oplaadtijd van je solar powerbank kan variëren, afhankelijk van de blootstelling aan zonlicht en de efficiëntie van de panelen. Laad de powerbank bij voorkeur op tijdens zonnige perioden om snellere oplaadtijden te bereiken.
  4. Behoud de batterijcapaciteit: Om de levensduur van de batterij van je powerbank te verlengen, laad je deze regelmatig op, zelfs als je hem niet gebruikt. Dit voorkomt dat de batterij volledig leeg raakt en helpt de prestaties op lange termijn te behouden.
  5. Combineer met andere oplaadopties: Hoewel solar powerbanks afhankelijk zijn van zonne-energie, kun je ze ook opladen via stopcontacten of USB-aansluitingen. Maak gebruik van deze mogelijkheden wanneer er onvoldoende zonlicht is, zodat je altijd een volledig opgeladen powerbank bij de hand hebt.
  6. Controleer de specificaties: Elke solar powerbank kan verschillende specificaties hebben, zoals capaciteit, oplaadtijd en efficiëntie. Controleer de specificaties en instructies van je specifieke model om de beste resultaten te behalen en mogelijke beperkingen te begrijpen.

Door deze tips te volgen, kun je je solar powerbank optimaal gebruiken en ervoor zorgen dat je altijd voldoende stroom hebt voor je elektronische apparaten, waar je ook bent.

Solar powerbanks versus traditionele powerbanks: Welke is de beste keuze?

Solar powerbanks en traditionele powerbanks zijn beide populaire opties om je elektronische apparaten onderweg op te laden. Maar welke is de beste keuze voor jou? Laten we de voor- en nadelen van beide opties vergelijken.

Traditionele powerbanks werken meestal op batterijen die je kunt opladen via een stopcontact voordat je op pad gaat. Ze zijn compact, gemakkelijk verkrijgbaar en bieden vaak snellere laadtijden in vergelijking met solar powerbanks. Traditionele powerbanks zijn ideaal voor mensen die regelmatig gebruikmaken van stroombronnen en geen toegang hebben tot zonlicht tijdens hun dagelijkse activiteiten.

Aan de andere kant maken solar powerbanks gebruik van zonne-energie om je apparaten op te laden. Ze hebben ingebouwde zonnepanelen die zonlicht omzetten in elektriciteit. Dit betekent dat je je apparaten kunt opladen, zelfs als er geen stopcontact in de buurt is. Solar powerbanks zijn met name handig tijdens buitenactiviteiten, kampeertrips of reizen naar afgelegen gebieden waar je geen toegang hebt tot elektriciteit.

Een belangrijk aspect om te overwegen is de beschikbaarheid van zonlicht. Als je je voornamelijk in gebieden bevindt waar zonlicht schaars is, kan een traditionele powerbank een betere keuze zijn vanwege de betrouwbare oplaadoptie via stopcontacten. Aan de andere kant, als je regelmatig buiten bent en blootgesteld bent aan zonlicht, kan een solar powerbank een duurzame en milieuvriendelijke optie zijn.

Het komt neer op je persoonlijke behoeften en het gebruiksscenario. Als je veel buitenactiviteiten onderneemt en afhankelijk bent van zonne-energie, kan een solar powerbank een goede investering zijn. Als je echter vaak toegang hebt tot stopcontacten en behoefte hebt aan snelle laadtijden, kan een traditionele powerbank beter aan je behoeften voldoen.

De toekomst van solar powerbanks: Innovatie en nieuwe mogelijkheden

De wereld van solar powerbanks staat niet stil, en er zijn continu innovaties en nieuwe mogelijkheden die de toekomst van deze technologie vormgeven. Laten we eens kijken naar enkele spannende ontwikkelingen die we kunnen verwachten.

  • Verbeterde efficiëntie: Er wordt voortdurend gewerkt aan het verbeteren van de efficiëntie van zonnepanelen in solar powerbanks. Nieuwe materialen en technologieën worden toegepast om meer zonlicht op te vangen en efficiënter om te zetten in elektriciteit. Dit betekent dat toekomstige solar powerbanks nog krachtiger en sneller kunnen opladen.
  • Geïntegreerde oplossingen: In de toekomst kunnen solar powerbanks mogelijk worden geïntegreerd in andere draagbare apparaten, zoals rugzakken, kleding of zelfs mobiele telefoons. Dit zou betekenen dat je altijd een oplaadmogelijkheid bij de hand hebt zonder extra apparaten mee te hoeven nemen.
  • Opvouwbare en flexibele panelen: Opvouwbare en flexibele zonnepanelen worden steeds geavanceerder. Deze panelen kunnen gemakkelijk worden opgevouwen of gebogen, waardoor ze zeer draagbaar en veelzijdig worden. Ze kunnen bijvoorbeeld worden bevestigd aan tenten, voertuigen of andere oppervlakken om energie op te wekken.
  • Geavanceerde functies: Toekomstige solar powerbanks kunnen worden uitgerust met geavanceerde functies zoals draadloos opladen, snellaadtechnologie en geïntegreerde energiemonitoring. Deze functies zullen het gebruiksgemak en de prestaties verder verbeteren.

De toekomst van solar powerbanks ziet er veelbelovend uit. Met voortdurende innovaties en technologische vooruitgang kunnen we steeds efficiëntere, krachtigere en veelzijdigere solar powerbanks verwachten. Deze ontwikkelingen zullen ervoor zorgen dat we altijd toegang hebben tot betrouwbare en duurzame energie, waar we ook zijn.

Spring naar toolbar