Over Ons

Wij willen je vertrekpunt zijn voor diepgaande productrecensies van de beste merken & producten die momenteel te verkrijgen zijn. Daarnaast zoeken we uit waar je deze producten het goedkoopste kunt verkrijgen op het internet.

Want het product vinden dat goed aansluit bij wat je nu echt wil is niet eenvoudig. En laat ons eerlijk zijn, de tijd ontbreekt je ongetwijfeld om een diepgaand onderzoek te voeren naar ieder product of merk. Wel, ons ontbreekt die tijd niet. Meer nog, wij werken iedere dag hard aan deze site en beoordelen duizenden producten en maken er onze eigen top 10 van. Van keukenapparatuur tot auto-onderdelen. Van shampoo tot kampeerspullen.

Hoe we dat doen? Enerzijds hebben we een algoritme geschreven die héél wat data over het product verzamelt en zo een eigen top 10 samenstelt. Dit algoritme baseert zich o.a. op wat mensen die het product reeds kochten erover vertelden, hoeveel het product reeds gekocht is, de prijs, enz.

Anderzijds gaat ons team van experts zelf testen uitvoeren. Daarbij beoordelen we manueel verschillende producten op basis van specificaties, gebruiksgemak, prijs, kwaliteit, enz.

Zo heb je altijd betrouwbaar aankoopadvies en kun je een weloverwogen keuze maken.

We helpen consumenten om de beste producten, volgens hun eigen behoeften, te vinden en te kopen.

blank

Hoe doen we dit?

We hebben ons proces tot in de puntjes geperfectioneerd. Dankzij artificial intelligence kunnen we een vergelijking maken van elk gewenst product. Door gebruik te maken van consumentenfeedback, aankoopgedrag, ... kunnen we vol vertrouwen de producten selecteren die het waard zijn om te testen en te beoordelen. Vervolgens gebruiken we al die intelligentie en gegevens om u een duidelijk, rechttoe rechtaan en gefocust overzicht te presenteren van de beste producten, met alle informatie die u nodig heeft en waar u om geeft voordat u een beslissing neemt.

blank

Jouw feedback is belangrijk

We hechten ook belang aan wat consumenten zoals u denken over producten. We nemen de ervaringen van eerdere en huidige klanten in overweging, die kunnen getuigen van de kwaliteit en voordelen van een product of dienst. Deze feedback helpt ons te bepalen of een product op de lange termijn betrouwbaar is.

blank

Waarom doen we dit?

Laat ons het zware werk voor je doen! Het vinden van het perfecte product kan een hele uitdaging zijn en ontzettend veel tijd in beslag nemen. Maar hé, jij hebt wel betere dingen te doen, toch? Bij ReviewExperts.be nemen we duizenden producten onder de loep in talloze categorieën, van huishoudelijke apparaten tot speelgoed tot kampeeruitrusting en nog veel meer. We graven diep, vergelijken de populairste merken en modellen, en presenteren je dan de absolute top 10. Zo krijg je het meest uitgebreide en betrouwbare advies, zodat jij moeiteloos de juiste keuze kunt maken. Dus, relax en laat ons het zoekwerk voor je doen!

Review voor jouw product?

Wil je een review ontvangen van jouw product? Of heb je interesse in een andere soort samenwerking?

Neem zeker contact op met ons en laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contacteer ons
blank
Spring naar toolbar